Stenen består av högkvlitativ Kibushilera från Japan som bränts tillsammans med EM® och EM•X Gold® i en mycket hög temperatur. Processen gör att keramiken får en långtidsverkande effekt av EM-resonans. Egenskaperna i keramiken har en positiv påverkan på alla material och miljöer de kommer i kontakt med. Framförallt vårt dricksvatten.
Denna sten är idealisk för matlagning av ex. ris, pasta, potatis och soppa.
Med hjälp av Matlagningssstenen kan du förbättra vattenkvalitén då den minskar vattenkluster (kristallinemolekylkedjor), ytspänningen och neutraliserar elektromagnetiska fält. EM-keramiken minskar också kalk och spår av skadliga ämnen som kan finnas i vårt vatten. Gradvis återställs den biologiska balansen och vattnets kvalitet förbättras avsevärt.
En omedelbar förbättring av vattenkvaliteten som kännas i smaken på dina rätter!
Användning
När du kokar ris, pasta, potatis, linser, bönor m.m.
När du lagar soppa och grytor.
I kaffe, te eller annan varm dryck
I matolja
Dosering
En sten per kokkärl.
Storlek
40mm x 40mm x 25mm
Recensioner
Det finns inga recensioner än.