Generalagentur för certifierad original EM®

2-3 dagars leverans. 30 dagars öppet köp. Fraktfritt över 1000kr

1-2 dagars leverans. 30 dagars öppet köp.

Agriton Sverige AB är generalagentur i Sverige för original EM® (Effektiva Mikroorganismer) som producerats enligt EMRO-standarder. Vi är den enda distributören i Sverige som godkänts av EMRO (EM Research Organization) som grundades av professor Teruo Higa, uppfinnare av EM®-teknologin.

EM®-produkter finns för jord, vatten, växter, djur och människor. Produkterna syftar till att förbättra de kemiska, fysiska och biologiska aspekterna i kretsloppet för jord-vatten-växt-djur-gödsel och i mikrobiomet hos människor. Företaget har sitt säte i Kungsängen utanför Stockholm.

Agriton Sverige är en del av Agritonfamiljen med moderbolaget i Holland och systerbolag i Belgien, England, Frankrike, Turkiet samt i våra grannländer Danmark, Finland och Norge. Företagets produkter produceras av EMRO i Japan och EM Agriton NL i Holland.

 

Forskning, utveckling och kunskapsöverföring är av största vikt för EMRO och Agriton. 

Vi är övertygade om att våra produkter kommer bidra positivt till dig och din närmiljö, ditt företag, dina kunder, ditt allmänna välbefinnande och vår jord.

Time to Act

Vi behöver alla hjälpas åt att minska mängden kemikalier och andra skadliga ämnen i vår miljö. Med användningen av EM® är du med och skapar ett mer hållbart samhälle, framtid och förbättrar vår miljö. EM® aktiverar befintliga mikrober som lever i jord och vatten och maximerar deras naturliga kraft. Utan GMO eller kemikalier. EM® består av samma byggstenar som finns naturligt i vårt ekosystem och vårt mikrobiom.

Popup_Proferm

Välkommen till oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så uppdaterar vi dig med  produkttips, nya lanseringar  och kampanjer!

Ps. Följ oss gärna på Instagram eller Facebook för tips om användningen av produkterna.