Generalagentur för certifierad original EM®

2-3 dagars leverans. 30 dagars öppet köp. Fraktfritt över 1000kr

1-2 dagars leverans. 30 dagars öppet köp.

Retur/Återbetalningspolicy

Följande retur- och återbetalningsvillkor villkor gäller för dig som privatkund när du handlar i vår webbshop www.agriton.se hos Agriton Sverige AB.
Vid köp ingås avtal mellan köparen och Agriton Sverige AB, nedan kallat ”Agriton Sverige”.

 

Företagsinformation
Agriton Sverige AB
Öråker 1
196 93 Kungsängen
E-post: info@agriton.se
Organisationsnummer: 559174-1789
Telefon: 070-492 87 04

 

Om produkten eller en del av produkten är defekt kan du göra en reklamation. Mejla info@agriton.se och ange anledning till reklamationen samt fotografier. Vid godkänd reklamation ersätter vi den defekta varan eller delen. Om Agriton Sverige levererat fel vara, vänligen anmäl detta inom 8 dagar för ersättningsleverans.

 

Returer
Vid köp i Agriton Sveriges webbutik har du enligt distanshandelslagen 30 dagars ångerrätt som börjar gälla från att du mottagit din produkt. Vid retur ska varan vara oanvänd samt oskadad och förpackad i sin originalförpackning. Det är tillåtet att öppna förpackningen och granska varan på ett tillvägagångssätt som ej skadar produkten eller dess förpackning.
Agriton Sverige förbehåller sig rätten att debitera självkostnadspris för saknat/skadat originalemballage eller i det fall att returen ej är komplett. Du själv står för fraktkostnaden, vänligen ange ordernummer.

 

Avgift för ej uthämtade paket
Paket som ej hämtas ut returneras av fraktbolaget till oss efter 10 dagars liggtid. Agriton Sverige kommer då att debiteras returfrakt vilken vi sedan kommer att fakturera dig tillsammans med en hanteringskostnad.

 

Återbetalning online
Återbetalning sker normalt inom 14 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar, efter det att vi erhållit och godkänt returen. Observera att eventuell faktura ska betalas även om du returnerar varan för att inte riskera att fakturan förfaller. Krediteringen av ordersumman görs efter godkänd retur. Återbetalningen sker med samma betalningsmetod som valdes vid beställning av ordern. Vid kortbetalning återförs pengarna till samma betalkort som användes och vid fakturabetalning krediteras fakturan. Om fakturan redan betalats så återbetalas beloppet till kunds bankkonto.

 

Hur gör jag en retur?
För att göra en retur packar du varan ordentligt, använd den ursprungliga produktförpackningen samt ett skyddande transportemballage, samma eller likvärdigt det som varan levererades i till dig. Vänligen kontakta info@agriton.se för att få en returfraktsedel.
Returer sker vanligtvis på samma sätt som varan transporteras till er, tänk på att du måste ha sparat packmaterial samt eventuell lastpall vid önskad retur.
Då Agriton Sverige inte är ansvariga för eventuella transportskador vid returförsändelse ber vi er emballera väl.
Observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans. I dessa fall förbehåller vi oss rätten att debitera kunden 195kr oavsett köpesumma, för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt.

 

Vad gör jag om min leverans är skadad när jag tar emot den?
Om emballaget eller produkten är skadat vid leveranstillfälle eller uthämtning bör detta anmälas omgående till oss. En produkt som vi har konstaterat är transportskadad byter vi ut kostnadsfritt.
Vid reklamation kontaktar du Agriton Sverige per e-post till info@agriton.se. Uppge ordernummer samt bild på produkten du önskar reklamera, det gör det lättare för oss att hantera ärendet.

 

Garantier
Vi följer konsumentköplagen och reklamationer inom 6 månader från inköpsdatum behandlas enligt denna. Kontakta info@agriton.se vid problem med din vara.
Vi ansvarar inte i något fall för indirekta skador som skador på annan egendom eller person, utebliven handelsvinst eller annan skada som produkten anses ha gett.

 

Personuppgifter
Personuppgifter lagras hos oss enbart för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden mot dig som kund. Vid beställning mot faktura delas uppgifterna med vår samarbetspartner Klarna som underlag för deras kreditbedömning och fakturering. Personuppgifter lämnas i övrigt aldrig ut till tredje part för något syfte. Du kan när som helst ta del av, ändra eller ta bort dina uppgifter genom att logga in med ditt användarnamn och lösenord.
Ange personnummer enbart när du skall handla med faktura. All information lagras på servrar i Sverige och överförs med kryptering. Se vår integritetspolicy.

 

Ansvar
Agriton Sverige reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel, till exempel prisfel, produktbeskrivningar, färgavvikelser samt felaktiga lagersaldon. Vi förbehåller oss rätten att häva köp i den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträttslagstiftning. Agriton Sverige förbehåller sig rätten att när som helst ändra allmänna villkor, priser, sortiment, beskrivningar eller bilder på hemsidan.

Agriton Sverige ansvarar inte för indirekta skador, utebliven vinst, förlust av information eller någon annan skada i samband med användning av programvara på vår webbserver. Vi reserverar oss för eventuella fel i skript på vår webbplats. Produktbilder kan ha olika skalor, se måttangivelse för respektive produkt. Färg på produkter återges olika beroende på vilken bildskärm som används och vi kan därför inte garantera att produktbildens nyans överensstämmer med produktens.

Alla immateriella rättigheter som bruksanvisningar, text, bilder, grafisk design mm på www.agriton.se tillhör Agriton Sverige. Denna information får ej användas utan skriftlig överenskommelse med Agriton Sverige. Överträdelser beivras enligt gällande lagstiftning.

 

Force Majeure
Händelse såsom krig, pandemi, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndigheters beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför Agriton Sveriges kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att Agriton Sverige befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

 

Övrigt
Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning eller förseningar i leveranser. Vi förbehåller oss rätt till prisändring utan föregående avisering. För paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig för extra kostnader. Vi polisanmäler alla falska beställningar, bedrägeriförsök och intrång i immaterialrätt. Ni hittar den relevanta produktinformationen på www.agriton.se.

Popup_Proferm

Välkommen till oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så uppdaterar vi dig med  produkttips, nya lanseringar  och kampanjer!

Ps. Följ oss gärna på Instagram eller Facebook för tips om användningen av produkterna.