Generalagentur för certifierad original EM®

2-3 dagars leverans. 30 dagars öppet köp. Fraktfritt över 1000kr

1-2 dagars leverans. 30 dagars öppet köp.

Fraktpolicy

Följande fraktpolicy gäller för dig som är privatkund och handlar i vår webbshop hos Agriton Sverige AB.
Vid köp ingås avtal mellan köparen och Agriton Sverige AB.

Företagsinformation
Agriton Sverige AB
Öråker 1
196 93 Kungsängen
E-post: info@agriton.se
Organisationsnummer: 559174-1789
Telefon: 070-492 87 04

 

Beställning
När du gjort en beställning i Agriton Sveriges webbshop får du en orderbekräftelse med ditt ordernummer till den e-post du har angivit vid beställningen. Orderbekräftelsen ska sparas för eventuella kontakter med Agriton Sveriges kundtjänst. Det är viktigt att en giltig e-postadress och ett giltigt mobilnummer anges vid beställning. Den vanligaste anledningen till att en orderbekräftelse uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress eller ett utländskt mobilnummer. Kontrollera gärna skräpposten för säkerhets skull.

 

Vad är er vanliga leveranstid?
Lagervaror skickas normalt från oss inom 1-3 arbetsdagar. Leveranstiden till närmsta utlämningsställe varierar beroende på postnummerområde men sker vanligtvis inom 2-3 dagar från påbörjad leverans. För beställningsvaror eller vid försening från vår leverantör kan dessa varor i vissa fall ha en längre leveranstid. I dessa fall meddelas du om detta så snart vi behandlat din order.

 

Var är min order?
När din beställning har lämnat vårt lager erhåller du en leveransbekräftelse per mejl. Om du har frågor gällande din beställning, kontakta info@agriton.se.

 

Hur levereras mina varor?
Vi levererar endast inom Sverige. Paket mellan 1- 20 kg levereras till närmsta utlämningsställe via DHL Service Point. Ange ditt mobilnummer eller mejladress för SMS/mail-avisering vilket medför snabbare hantering, i annat fall får du en avi i brevlådan. Överskrider paketet villkoren för DHL Service Point kommer detta skickas med DHL Hemleverans mot en extra avgift. Vi kontaktar dig innan vi skickar paketet så du först får godkänna eller neka kostnaden.

 

Vad kostar frakten?
Fraktkostnaden varierar mellan 49kr och 175kr beroende på den sammanlagda vikten på de artiklar du beställer. Kostnaden räknas ut automatiskt och visas i kassan. Fri frakt när du beställer över 1000 kr med leverans till utlämningsställe/service point. I de fall fraktleverantören lägger på avgifter för (t ex udda orts- eller ötillägg) så ges du som kund besked om detta i mejl följt av en faktura från Agriton Sverige.

 

Kan jag hämta ut min order?
Varor kan avhämtas hos Agriton Sverige i Ladan, Öråkers Gård, 196 93 Kungsängen på vardagar mellan 9:00-16:00. Kontakta info@agriton.se för att boka en tid för upphämtning.

 

Avbeställning
I de fall du som beställare anser att leverans dröjer på sådant sätt att denne ej längre önskar leverans av beställningen, är det ditt ansvar att beställningen avbeställes i enlighet med Agriton Sveriges köpvillkor. Avbeställning efter det att beställning blivit expedierad är ej möjlig. I de fall beställning blivit expedierad är du som kund skyldig att motta beställningen. Avbeställning av produkt eller tjänst som anskaffats eller färdigställts speciellt för dig som kunden är ej möjlig. Avbeställning av ordern är godkänd när du mottagit en bekräftelse från oss per e-post.

Popup_Proferm

Välkommen till oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så uppdaterar vi dig när vi släpper nya produkter och har kampanjer!

Ps. Följ oss gärna på Instagram för tips om användningen av produkterna.