Generalagentur för certifierad original EM®

2-3 dagars leverans. 30 dagars öppet köp. Fraktfritt över 1000kr

1-2 dagars leverans. 30 dagars öppet köp.
Agriton logga

Hund & Katt

Naturlig Tarmhälsa och Hud- & Pälsvård för Husdjur - EM Pets

Välkommen till EM Pets – naturliga produkter för ett friskare husdjursliv. Vi förstår utmaningarna som husdjursägare står inför när det gäller att bibehålla hälsan hos sina älskade hundar och katter. Det är därför vi har utvecklat en serie av naturliga produkter som främjar både det inre och yttre välbefinnandet hos dina husdjur.

Våra produkter, Proferm® Pets och EM® SkinCare, hjälper att förebygga vanliga problem som obalans i tarmfloran, hudirritationer och allmän ohälsa som ofta beror på faktorer som näringsbrist, stress och miljöpåverkan. Proferm® Pets är ett naturligt, fermenterat dinkelkli som hjälper till att balansera tarmfloran och förbättra allmänhälsan, medan EM® SkinCare effektivt behandlar och skyddar mot hudåkommor som eksem och klåda orsakad av till exempel kvalster och svampsporer.

Vårt tredje produkt, Wipe & Clean, kompletterar vårt sortiment genom att erbjuda en mild rengöring och schamponering som bevarar och stödjer en hälsosam mikroflora på din hunds eller katts hud och päls. Genom att använda dessa produkter i kombination kan du skapa en frisk miljö för ditt djur – både inuti och utvändigt.

Att välja rätt foder och komplettera med Proferm Pets, samtidigt som man bygger upp en skyddande miljö med våra mikroorganismbaserade produkter, är nyckeln till en långvarig hälsa för ditt husdjur. Utforska vårt sortiment och se skillnaden en balanserad mikroflora kan göra för ditt husdjurs livskvalitet.

Kundcase:  Så fick Jenzans kennel hjälp att bli av med parasiter hos sina hundarna

Kundcase: Schäfern Haiwa fick hjälp med sin svåra klåda och allergier

Till vår digitala broschyr för Hund & Katt.

Black Weekend Agriton

Välkommen till oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så uppdaterar vi dig när vi släpper nya produkter och har kampanjer!

Ps. Följ oss gärna på Instagram för tips om användningen av produkterna.