Generalagentur för certifierad original EM®

2-3 dagars leverans. 30 dagars öppet köp. Fraktfritt över 1000kr

1-2 dagars leverans. 30 dagars öppet köp.
Agriton logga

Agriton Sverige AB är den enda distributören på den svenska marknaden för produkter som innehåller eller är konstruerade från EM (Effektiva Mikroorganismer). Vi är en agentur som är dedikerad till att föra sunda tekniker och praxis till den svenska marknaden.

Vi är en del av Agriton familjen med moderbolaget i Noordwolde, Holland.

Agriton är en leverantör och producent av naturprodukter för jordbrukssektorn och för personer med intresse för hälsosamma produkter och förfaranden. Dessa produkter syftar till att förbättra de kemiska, fysiska och biologiska aspekterna i jord-växt-djur-gödselcykeln och i mikrobiomen hos människokroppen. Dessa processer arbetar oskiljaktigt tillsammans om hållbart jordbruk, trädgårdsodling och människors välbefinnande.

Kunskapsöverföring, forskning och utveckling är av största vikt vid Agriton. Speciellt EM-tekniken utvecklad av professor Dr. Teruo Higa från Ryukyus Universitet, Okinawa, Japan. Effektiva mikroorganismer (EM) kan användas på många sätt för mark, växter, människor och djur.

Vi hoppas att denna kunskap och våra produkter kommer att bidra positivt till ditt företag, dina kunder och din allmänna välbefinnande.

Black Weekend Agriton

Välkommen till oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så uppdaterar vi dig när vi släpper nya produkter och har kampanjer!

Ps. Följ oss gärna på Instagram för tips om användningen av produkterna.